Gratis verzending boven 100 EUR30 dagen open aankoopVeiligde betalingen

Zuurdesem van Scratch - James Morton

€ 14
1987-26120
 
Voorraad status
  • Online voorraadstatus 0 st
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200
truckGRATIS VERZENDING BOVEN 100 EUR arrows30 DAGEN OPEN AANKOOP
  • Informatie
    • Zuurdeeg van Scratch bevat precies hoe het klinkt - zuurdesem bakken vanuit het niets. Het boek bevat recepten en alle tips die je nodig hebt om je eigen zuurdesem te maken. Voor thuisbakkers is zuurdesem zowel een probeersel als een doel, maar nu is het gemakkelijk om te beginnen. Omdat zuurdesem bakken een levend proces is waarbij elk brood uniek is en er zoveel factoren meespelen, zijn er veel valkuilen die je moet vermijden. Het is veel meer dan gewoon een voedingsmiddel: zuurdesem is een wetenschap. Dus wie beter dan Dr James Morton, bakpionier en fermentatie fanaat, om de basis uit te leggen aan zowel de beginnende als de meer ervaren bakker? De goede dokter gidst de thuisbakker door alles van de basis, bloem en hydratatie, tot kneden, vormen, fermenteren, snijden en bakken, en legt uit hoe je de perfecte korst en voering krijgt. Met een onfeilbaar recept voor het perfecte brood, duidelijke stap-voor-stap instructies, tips om problemen op te lossen en uitleg over wat werkt en waarom, is Zuurdesem van Scratch een toegankelijk handboek waar bakkers in elk huishouden lang op hebben gewacht! De tekst is herzien en bijgewerkt ten opzichte van Super Sourdough van de eerder genoemde James Morton.


      Gewicht: 0,3 kg
      Afmetingen: 14,5 × 1,5 × 19 cm
      Formaat: Flexband
      Pagina's: 176
      Taal: Engels
      ISBN: 9781787136953



      Taal: Engels
  • Levering en verzending
    • Geleverd artikelnummer: HG1074 EAN: 9781787136953
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen

Om een beoordeling achter te laten, moet je op je klantprofiel.

.

This product doesn't have any reviews.

Voorraad status

De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.

Inloggen
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.nl