Gratis verzending boven 100 EUR30 dagen open aankoopVeiligde betalingen

Zijdegel (E471) - The Kitchen Lab

1429-16715
Gewicht:
100 g
100 g 250 g
Voorraad status
  • Online voorraadstatus 0 st
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200
truckGRATIS VERZENDING BOVEN 100 EUR arrows30 DAGEN OPEN AANKOOP
  • Informatie
    • Over Silk Gel (E471)

      Silk Gel is speciaal ontwikkeld om de productie van ijs en sorbet te vergemakkelijken. Zoals de naam al zegt, geeft het additief een zijdeachtige textuur aan wat je maakt. Voeg een kleine hoeveelheid toe aan het recept dat je normaal gebruikt. Silk Gel geeft simpelweg een betere textuur en consistentie en verbetert ook de houdbaarheid. Het kan ook worden gebruikt als consistentieverbeteraar in sauzen en slagroom.
      Gebruik

      Het werkt het beste als je het toevoegt aan warm beslag, maar het werkt ook in koud beslag - mits je het eerst mengt met een druppel warm water. Doseer tussen 3-5 gram per liter.

      Inhoud: Zijdegel (E471)
      Op een droge, koele en donkere plaats bewaren.

      Op een droge, koele en donkere plaats bewaren.
  • Levering en verzending
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen

Om een beoordeling achter te laten, moet je op je klantprofiel.

.

This product doesn't have any reviews.

Voorraad status

De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.

Inloggen
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.nl