Izakaya is de Japanse term voor een eenvoudige bar. Oorspronkelijk waren het sakezaken die hun klanten toestonden om ter plaatse te drinken, maar na verloop van tijd begonnen ze ook eten te serveren. In Your Home Izakaya onderzoekt chef-kok Tim Anderson het concept en gaat hij helemaal op in home Izakaya door meer dan 100 smakelijke recepten te laten zien. Het eten is eenvoudig te bereiden, maar heeft veel smaak, waardoor het perfect is voor gezellige hapjes tussen de slokken drank door. Recepten zijn onder andere radijs en waterkers salade, maïs met sojasaus boter, pittige sesam frame salade en Udon Carbonara met spek tempura. De recepten zijn cool en toch makkelijk te maken en er is geen speciale apparatuur nodig, hoewel het natuurlijk wel gebruikelijk is om een uitgeruste keuken te hebben. Het bevat ook een gids over hoe je een Japans barrek kunt vullen en hoe je cocktails kunt mixen die bij het concept passen. Your Home Izakaya staat boordevol heerlijke gerechten en is perfect voor iedereen die met een minimum aan gedoe en een maximum aan plezier spektakelgerechten wil maken die geschikt zijn voor een etentje.
Gewicht: 1,6 kg
Afmetingen: 20 × 2,8 × 25,5 cm
Formaat: Hardback
Pagina's: 240
Taal: Engels
ISBN: 9781784883850
Taal: Engels