Vino vego: Så kombinerar du vin och mat i det gröna köket door Michel Jamais
Voorraad status
- Online voorraadstatus 2 st
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200
GRATIS VERZENDING BOVEN 100 EUR 30 DAGEN OPEN AANKOOP
-
Informatie
-
In Vino Vego gidst gerenommeerd sommelier Michel Jamais ons naar de beste combinaties van vegetarisch eten en wijn. Als getrainde chef-kok laat Michel ons zien hoe we het beste gebruik kunnen maken van groene ingrediënten en waar we rekening mee moeten houden om het karakter van verschillende wijnen te matchen. Niet alleen smaken en aroma's spelen een grote rol in de interactie, maar bijvoorbeeld ook texturen en kruidigheid. Op basis van 14 wijnsoorten heeft Michel Jamais recepten gemaakt voor gerechten die de smaken en aroma's van eten en drinken perfect combineren. Er staan veel tips in om ingrediënten te vervangen en te koken volgens het seizoen en de beschikbaarheid. Het boek bevat ook recepten voor veganistische bouillons en sauzen, de essentiële basis voor het maken van smaakvolle vegetarische gerechten. Vino Vego geeft je de sleutels tot experimenteren in de groene keuken en tilt je eet- en wijnervaringen naar een nieuw niveau. Michel Jamais is een van de meest gerenommeerde sommeliers en wijnkenners van Zweden. Al bijna 30 jaar gebruikt hij zijn kennis en passie om tienduizenden wijnliefhebbers te inspireren door middel van proeverijen, lezingen, sommeliertrainingen, radio- en televisieprogramma's, boeken en artikelen. n.
Auteur: Michel Jamais
Fotograaf: Michel Jamais nISBN: 9789179852511
Taal: Zweeds nGewicht: 718 gram nUitgegeven: 2020-08-06
Uitgever: Tukan förlag nAantal pagina's: 159 n
Taal: Zweeds
-
-
Levering en verzending
-
Geleverd artikelnummer: 9789179852511 EAN: 9789179852511
-
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen
Om een beoordeling achter te laten, moet je inloggen op je klantprofiel.
.This product doesn't have any reviews.
Voorraad status
De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.