Verlangen naar vlees: minder is meer door Henning Kvick (gesigneerd exemplaar)
Voorraad status
- Online voorraadstatus 0 st
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200
GRATIS VERZENDING BOVEN 100 EUR 30 DAGEN OPEN AANKOOP
-
Informatie
-
Minder is meer" is het motto van Henning Kvick, minder vlees eten maar van betere kwaliteit. Henning houdt van vlees, maar zijn vrouw is vegetariër, dus samen eten is een uitdaging.
"Kook een echt goed stuk vlees en maak een paar goede groentegerechten, bijgerechten en sauzen. Dan staat er voor ieder wat wils op tafel en daarom heb ik dit boek gemaakt.
Meat Cravings bevat recepten voor groentegerechten, sauzen, boter en vegetarische bijgerechten, maar ook alles over hoe je verschillende stukken vlees moet bereiden. Omgekeerd dichtschroeien en sous vide methoden zijn supergemakkelijk als je een mals stuk vlees wilt serveren, perfect roze van binnen met een knapperig oppervlak. Je krijgt ook tips over hoe je kunt grillen en braden als een pro. In de VS zijn de stukken vlees anders en zijn er nieuwe stukken vlees in de winkels verschenen: flat iron, shoulder clod, petite tender en skirt steak zijn enkele ...
Wat is het verschil tussen een t-bone en een porterhouse, en hoe bereid je een picanha, tomahawk of tri-tip? Ontdek het in Meat Cravings. Wat betekent de marmering van het vlees en wat gebeurt er als de enzymen de spiervezels afbreken tijdens het mals maken? Je kunt ook lezen over het mythische wagyuvlees uit Japan en het milde vlees van het Nieuw-Zeelandse hert. De auteur, die ook een gepassioneerd voedselfotograaf is, heeft de foto's gemaakt.
Taal: Zweeds
ISBN-13: 9789113097190
Uitgever: Norstedts
Auteur Henning Kvick
ISBN-10: 9113097199
Pagina's: 169
Publicatiedatum: 3 oktober 2019
Taal: Zweeds
-
-
Levering en verzending
-
Geleverd artikelnummer: 9789113097190 EAN: 9789113097190
-
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen
Om een beoordeling achter te laten, moet je inloggen op je klantprofiel.
.This product doesn't have any reviews.
Voorraad status
De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.