Gratis verzending boven 100 EUR30 dagen open aankoopVeiligde betalingen

Vakantie : Jul, påsk, midsommar, kräftor & surströmming - Stefan Ekengren

€ 28
1355-22922
 
Voeg toe aan winkelwagen
Voorraad status
  • Online voorraadstatus 4 st
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200
truckGRATIS VERZENDING BOVEN 100 EUR arrows30 DAGEN OPEN AANKOOP
  • Informatie
    • Stefan Ekengren verduidelijkt de concepten van onze traditionele Zweedse feestdagen en geeft je zowel klassieke als nieuwe recepten.

      Vóór elke feestdag krijg je hulp bij het plannen en suggesties voor de volgorde van de gebeurtenissen. Hoe ver van tevoren kun je bijvoorbeeld de zalm uitgraven, de gehaktballetjes rollen of de paastaart bakken? In het hoofdstuk over Pasen worden recepten voor gevulde eihelften, gepocheerde eieren en ovenomeletten afgewisseld met geroosterd lamsvlees en vegetarische opties zoals broccoli en geitenkaastaart, met als afsluiter een citroen- en schuimtaart met een mazarinebodem. Misschien ook een advocaatje.

      Tijdens midzomer is het belangrijk om van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat perfect te eten. Er is een aardbeienontbijt, een prachtige matjessillentaart, haring uit kleipot en 's avonds verschillende spiesjes met zalm, biefstuk en groenten. En dan misschien wel de grootste feestdag van allemaal, Kerstmis. Naast de voor de hand liggende ham en Jansson's verleiding staan er recepten in voor zalmtartaar met kappertjes en dragon, selderijsalade en Finse raapstelen - en een indrukwekkend diner op tweede kerstdag met geroosterde kalkoen en roomsaus.

      Het boek bevat in totaal ongeveer 200 recepten en is een naslagwerk om steeds weer naar terug te grijpen.

      Taal: Zweeds
  • Levering en verzending
    • Geleverd artikelnummer: 9789127162150 EAN: 9789127162150
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen

Om een beoordeling achter te laten, moet je op je klantprofiel.

.

This product doesn't have any reviews.

Voorraad status

De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.

Inloggen
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.nl