Gratis verzending boven 100 EUR30 dagen open aankoopVeiligde betalingen

Uteköket - Mauritz Larsson Stormgaard

€ 25
1355-23541
 
Voorraad status
  • Online voorraadstatus 0 st
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200
truckGRATIS VERZENDING BOVEN 100 EUR arrows30 DAGEN OPEN AANKOOP
  • Informatie




    • Uteköket is een nieuwe titel van Mauritz Larsson Stormgaard die alle aspecten van een buitenkeuken behandelt. Of het nu gaat om koken op de grill, boven een open vuur, in een kuil, houtoven of roosteren op houtskool, het komt allemaal aan bod. Er is een grote verscheidenheid aan recepten en prachtige foto's van Simon Bajada.

       

       

      Dit schrijft de uitgever:

      Met alleen vuur, sintels en rook kun je in een rustieke buitenkeuken smaakbelevingen creëren waar zelfs de meest glanzende, hightech keuken niet aan kan tippen. Zonder toegang tot moderne apparatuur zoals stoomovens en inductiekookplaten, blijkt dat vuur, sintelbedden, kookkuilen en langzaam roken de unieke kwaliteiten van de ingrediënten naar boven kunnen halen.

      Mauritz Larsson Stormgaard laat in het boek zien hoe je langzaam groenten in hun geheel kunt grillen, pruimen kunt roken, snijbiet in room kunt grillen, aubergine met gloed kunt bakken en lamshartjes snel direct boven het vuur kunt garen. Hij kookt in de grond, gebruikt rustieke houtkachels voor flatbreads en langzaam gegaarde stoofpotten en rookt zowel koud als warm in een zelfgemaakte rookoven. Koken kan langzaam of snel, op hoog of laag vuur en op verschillende afstanden van het vuur. Wat als beperkingen kan worden gezien, opent een geheel nieuwe manier van koken voor degenen die van buiten koken houden.

      Als groenteteler en chef-kok volgt Mauritz van nature de plantencycli en kookt hij creatieve gerechten met wat op dat moment het beste is. De ongeveer 60 recepten in het boek bevatten ook kweektrucs, seizoensideeën en tips voor geschikte accessoires.







      Mauritz Larsson Stormgaard


      Mauritz Larsson Stormgaard is kok en tuinier, en samen met zijn vrouw Agnes runt hij de moestuin Karshamra en Restaurant Farm in Frihamnen in Stockholm - een circulaire samenwerking tussen de tuin, het restaurant en een van de toonaangevende ambachtelijke Zweedse brouwerijen.









      Formaat: Hardcover

      Taal: Svenska

      Aantal pagina's: 203

      Publicatiedatum: 2020-04-24

      Uitgever: Natur och Kultur

      Afmetingen: 255 x 176 x 28 mm

      Gewicht: 914 g
      ISBN: 9789127166257




      Taal: Zweeds
  • Levering en verzending
    • Geleverd artikelnummer: 9789127166257 EAN: 9789127166257
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen

Om een beoordeling achter te laten, moet je op je klantprofiel.

.

This product doesn't have any reviews.

Voorraad status

De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.

Inloggen
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.nl