Under Pressure, door Thomas Keller
Voorraad status
- Online voorraadstatus 0 st
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200
GRATIS VERZENDING BOVEN 100 EUR 30 DAGEN OPEN AANKOOP
-
Informatie
-
In "Under Pressure" laat Thomas Keller ons zien hoe je met sous vide, waarbij je voedsel in luchtdichte plastic zakken verpakt en op laag vuur gaart, resultaten bereikt die andere bereidingsmethoden qua smaak en precisie gewoon niet kunnen bereiken. Bijvoorbeeld biefstuk die van boven tot onder perfect medium-rare is; en smeltzachte maar medium-rare short ribs die hun smaak niet hebben verloren aan de saus. Vis, die een klein venster van gaarheid heeft, is gemakkelijker te verfijnen, en zalm ontwikkelt een weelderige textuur wanneer het op een lage temperatuur wordt bereid. Fruit en groenten profiteren er ook van: ze behouden hun heldere kleur en krijgen een opmerkelijke textuur. Het wonder van sous vide koken zit hem in het gemak en de precisie (zalm gekookt op 123 graden versus 120 graden!) en de mogelijkheid om een stuk vlees (of wortels te glaceren, of kreeft te pocheren) gelijkmatig te garen.
Taal: Engels
-
-
Levering en verzending
-
EAN: 9781579653514
-
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen
Om een beoordeling achter te laten, moet je inloggen op je klantprofiel.
.This product doesn't have any reviews.
Voorraad status
De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.