Umai Dry is gemaakt om te ademen en creëert een perfect droge en rijpende omgeving voor uw vlees.
Het hele proces vindt plaats in uw koelkast zonder geknoei of onaangename geurtjes.
Het resultaat is een heerlijke biefstuk die van de botten valt en indruk zal maken op u, uw vrienden en familie.
"Wanneer u eenmaal UMAi Dry® gerijpte biefstuk hebt geproefd, weet u wat echte biefstuk voor fijnproevers is"
Geschikt voor prime rib, entrecote zonder bot, borststuk, diverse filets.
De verpakking bevat:
- 3 UMAi Dry RIB/STRIP BAGS standaardformaat, 30x60 cm, d.w.z. 3 zakken die voldoende zijn voor vlees van elk ongeveer 5,5-7,5 kg.
- 5 VACMOUSE VACCUM ADAPTER STRIPS, allemaal semi-permeabele membranen voor gebruik in vacuümverpakkers.
Instructies in het Engels worden meegeleverd.
OBS! Vereist een vacuümmachine en als u er een nodig hebt, hebben we die hier.
.