Gratis verzending boven 100 EUR30 dagen open aankoopVeiligde betalingen

Umai DryAge Bag - Brisket/bone-in, hangzak 400x700 mm, 3-pack

€ 57
1591-16910
 
Voeg toe aan winkelwagen
Voorraad status
  • Online voorraadstatus 14 st
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200
truckGRATIS VERZENDING BOVEN 100 EUR arrows30 DAGEN OPEN AANKOOP
  • Informatie
    • Met de speciaal ontwikkelde Umai Dry technologie kunt u uw biefstuk in uw koelkast laten rijpen.

      Umai Dry is gemaakt om te ademen en creëert een perfect droge en rijpende omgeving voor uw vlees.

      Het hele proces vindt plaats in uw koelkast zonder geknoei of onaangename geurtjes.
      Het resultaat is een heerlijke biefstuk die van de botten valt en indruk zal maken op u, uw vrienden en familie.

      "Wanneer u eenmaal UMAi Dry® gerijpte biefstuk hebt geprobeerd, weet u wat echte biefstukken voor fijnproevers zijn"

      Geschikt voor echt grote stukken zoals hele rijen rundvlees enz.

      De verpakking bevat:

        • 3 UMAi Dry RIB/STRIP BAGS groot, 40x70 cm, d.w.z. 3 zakken voldoende voor stukken van ongeveer 6,5-9 kg per stuk.

        • 5 VACMOUSE VACCUM ADAPTER STRIPS, d.w.z. semi-permeabele membranen voor gebruik in vacuümverpakkers.


      Instructies in het Engels worden meegeleverd.

      OBS! Vereist een vacuümmachine en als je er een nodig hebt, hebben we die hier.
      .
  • Levering en verzending
    • Geleverd artikelnummer: DABRS EAN: 859010004085
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen

Om een beoordeling achter te laten, moet je op je klantprofiel.

.

This product doesn't have any reviews.

Voorraad status

De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.

Inloggen
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.nl