Over Ultratex
Ultratex is een zeer veelzijdig verdikkingsmiddel. Het kan zowel in warme als koude bereidingen worden gebruikt, is smaakloos, kleurloos en zelfs glutenvrij. Als je het aan een vloeistof toevoegt, lost het gemakkelijk op zonder te klonteren. Omdat het volledig smaakloos is, is het zeer geschikt als je consistentie wilt zonder afbreuk te doen aan de smaak. Het blijft stabiel, zelfs als het bevroren of ontdooid is. Gebruik het om vloeibare gelei, heldere sauzen of room voor milkshakes te maken.
Gebruik
Voeg Ultratex geleidelijk toe tot de gewenste consistentie. Het dikt snel in, maar laat het bij voorkeur vijf minuten staan, want dan dikt het in, zij het langzamer. De dosering varieert van 1% - 5%, afhankelijk van de ingrediënten en de gewenste consistentie.
Bevat:
Ultratex is gemaakt van maïswas.
Opslaan op een droge, koele en donkere plaats.
Opdienen op een droge, koele en donkere plaats.