Tips & trucs:
- Als je je eigen koffie koud zet, gebruik dan zeer donkere koffiebonen voor een betere smaakbeleving
- Gebrand de koffiebonen voor het beste effect
- Laat je koffie bij koud zetten ongeveer 20-24 uur trekken
- Wanneer de koffie klaar is en je op het punt staat lachgas (2O) toe te voegen, zorg er dan voor dat de indicator op de "smart cap" helemaal bovenaan staat in de "Infuse" stand, d.w.z. helemaal naar boven staat
- Wanneer je water toevoegt aan koudgezette koffie en het distikstofoxide (2O)-patroon via de "smart cap" draait, is het belangrijk dat je het distikstofoxide echt laat mengen met de koffie. Dit gaat het gemakkelijkst door het uKeg gedurende ongeveer 1,5 tot 2 minuten flink te schudden. Je moet zo hard schudden dat je voelt hoe het gas zich met de koffie bindt en een rijke vloeistof vormt, d.w.z. na 1,5 minuut voelt de inhoud van het uKeg vaster aan.
.