Dit boek kan intern aanvoelen voor de medewerkers van KitchenLab, maar als je ver van onze winkels bent of gewoon niet naar ons wilt luisteren terwijl we tieren over de artikelen waar we dol op zijn, kun je het nu thuis lezen. Tools For Food onderzoekt de geschiedenis van 250 van onze meest geliefde en spannende keukenartikelen en hoe ze de manier waarop we eten en leven hebben veranderd. Van 12e-eeuwse Mongoolse vuurpotten tot 17e-eeuwse Chinese scharen, van geliefde Tupperware-containers tot de iconische semi-functionele Alessi citruspers. Het boek bevat veel populaire gadgets, maar ook wat de uitgever classificeert als minder bekende items (natuurlijk is alles in het huis van elke KitchenLab-medewerker aanwezig!). Van primitieve gereedschappen tot geavanceerde items gemaakt door merken als Le Creuset, Joseph Joseph, IKEA, Tala, Rosti, Pyrex, Oxo Good Grips, Droog, Staub en nog veel meer. De lezer wordt meegenomen op een reis rond de wereld en ontdekt hoe en wat we maken door de eeuwen heen is veranderd, met overeenkomsten en diversiteit tussen tijden en culturen. Van basisbenodigdheden tot designobjecten, elke afbeelding gaat vergezeld van een tekst die de oorsprong van het voorwerp beschrijft, evenals zeer interessante feiten over de relatie tussen cultuur en koken.
Gewicht: 1,3 kg
Afmetingen: 20 × 3,0 × 24 cm
Formaat: Hardback
Pagina's: 304
Taal: Engels
ISBN: 9781784884048
Taal: Engels