Gratis verzending boven 100 EUR30 dagen open aankoopVeiligde betalingen

The Noma Guide to Fermentation by Rene Redzepi

€ 45
1987-18103
 
Voeg toe aan winkelwagen
Voorraad status
  • Online voorraadstatus 10 st
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200
truckGRATIS VERZENDING BOVEN 100 EUR arrows30 DAGEN OPEN AANKOOP
  • Informatie
    • Restaurant Noma in Kopenhagen, vier keer uitgeroepen tot het beste restaurant ter wereld, serveert uitsluitend gerechten met ten minste één gefermenteerd ingrediënt. Soms is dat een heldere en scherpe azijn, soms is het een diepe miso, soms is het zwarte knoflook of verschillende versies van garum, een vissaus die werd ontwikkeld in de begindagen van het Romeinse Rijk. Simpel gezegd is fermentatie een van de pijlers waarop het wereldberoemde smaakpalet van Noma is gebouwd.

      Het doet ons genoegen dit boek te kunnen aanbieden, geschreven door de mensen die deze recepten en methoden hebben ontwikkeld: Rene Redzepi, de oorspronkelijke chef-kok en mede-eigenaar van Noma, en David Zilber, hoofd van het befaamde fermentatielaboratorium van Noma. Veel van de recepten en methoden in het boek zijn nog nooit eerder gepubliceerd. Het boek met 750 foto's is ontworpen om te worden begrepen door de getalenteerde thuiskok met duidelijke stap-voor-stap instructies. Alle 100 recepten zijn gedetailleerd en zorgvuldig getest door de auteurs. Tot de eindproducten die met de instructies in het boek kunnen worden bereikt, behoren: koji, kombucha (verschillende varianten), shoyu (verschillende varianten), miso (verschillende varianten), gefermenteerde groenten, wijnranken, garumsauzen en zwarte vruchten en gefermenteerde groenten.

      Auteur: Rene Redzepi & David Zilber

      Taal: Engels
      Gepubliceerd: 2018-10
      ISBN: 9781579657185
      Uitgever: Artisan Division of Workman Publishing
      Aantal pagina's: 440

      Taal: Engels
  • Levering en verzending
    • Geleverd artikelnummer: 9781579657185 EAN: 9781579657185
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen

Om een beoordeling achter te laten, moet je op je klantprofiel.

.

This product doesn't have any reviews.

Voorraad status

De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.

Inloggen
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.nl