The Noma Guide to Fermentation by Rene Redzepi
Voorraad status
- Online voorraadstatus 10 st
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200
GRATIS VERZENDING BOVEN 100 EUR 30 DAGEN OPEN AANKOOP
-
Informatie
-
Restaurant Noma in Kopenhagen, vier keer uitgeroepen tot het beste restaurant ter wereld, serveert uitsluitend gerechten met ten minste één gefermenteerd ingrediënt. Soms is dat een heldere en scherpe azijn, soms is het een diepe miso, soms is het zwarte knoflook of verschillende versies van garum, een vissaus die werd ontwikkeld in de begindagen van het Romeinse Rijk. Simpel gezegd is fermentatie een van de pijlers waarop het wereldberoemde smaakpalet van Noma is gebouwd.
Het doet ons genoegen dit boek te kunnen aanbieden, geschreven door de mensen die deze recepten en methoden hebben ontwikkeld: Rene Redzepi, de oorspronkelijke chef-kok en mede-eigenaar van Noma, en David Zilber, hoofd van het befaamde fermentatielaboratorium van Noma. Veel van de recepten en methoden in het boek zijn nog nooit eerder gepubliceerd. Het boek met 750 foto's is ontworpen om te worden begrepen door de getalenteerde thuiskok met duidelijke stap-voor-stap instructies. Alle 100 recepten zijn gedetailleerd en zorgvuldig getest door de auteurs. Tot de eindproducten die met de instructies in het boek kunnen worden bereikt, behoren: koji, kombucha (verschillende varianten), shoyu (verschillende varianten), miso (verschillende varianten), gefermenteerde groenten, wijnranken, garumsauzen en zwarte vruchten en gefermenteerde groenten.
Auteur: Rene Redzepi & David Zilber
Taal: Engels
Gepubliceerd: 2018-10
ISBN: 9781579657185
Uitgever: Artisan Division of Workman Publishing
Aantal pagina's: 440
Taal: Engels
-
-
Levering en verzending
-
Geleverd artikelnummer: 9781579657185 EAN: 9781579657185
-
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen
Om een beoordeling achter te laten, moet je inloggen op je klantprofiel.
.This product doesn't have any reviews.
Voorraad status
De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.