-
Informatie
-
2017 James Beard Foundation Book Awards Winner: Vegetable Cooking
Een verzameling vegetarische gerechten geïnspireerd door smaken uit het Midden-Oosten van Salma Hage, auteur van The Lebanese Kitchen.
Een uitgebreide, frisse en toegankelijke verzameling van 150 recepten uit het Midden-Oosten voor in de thuiskeuken. Het nieuwe boek van Salma Hage sluit aan bij zowel de westerse trend om bewust minder vlees te eten als de eeuwenoude cultuur van vegetarische mezze-gerechten in het Midden-Oosten.
Van oudsher bestaat de keuken in het Midden-Oosten grotendeels uit groenten, fruit, kruiden, specerijen, bonen, granen en peulvruchten. Salma vereenvoudigt deze populaire eettraditie met eenvoudige en toegankelijke recepten, waarvan er veel veganistisch en glutenvrij zijn.
Geïnspireerd door oude en glorieuze Fenicische ingrediënten (ja, geschiedenis!) van grasachtige olijfolie tot verse vijgen en dadels, bevat het boek recepten voor alles van ontbijt, drankjes, mezze, salades, groenten, peulvruchten, granen en desserts. Er staat in hoe je de meest voorkomende groenten en vruchten kunt gebruiken die je al in huis hebt, maar ook de meer exotische (waar je in Zweden niet meer zo moeilijk aan kunt komen).
Het is ook een favoriet van het personeel!
OBS! Ondanks de slechte vertaling van de inhoud is het boek in het Engels geschreven.
SpecificATIES:
Formaat: Hardcover
Grootte: 246 x 189 mm
Aantal pagina's: 272
Foto's: 200
ISBN: 9780714871301
Salma Hage is een Libanese huisvrouw uit Mazarat Tiffah met meer dan 50 jaar kookervaring - met andere woorden, dit boek bevat echt authentieke recepten uit de vegetarische keuken uit het Midden-Oosten.
Taal: Engels
-
-
Levering en verzending
-
Geleverd artikelnummer: 9780714871301 EAN: 9780714871301
-
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen
Om een beoordeling achter te laten, moet je inloggen op je klantprofiel.
.This product doesn't have any reviews.
Voorraad status
De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.