The Latin American Cookbook - Virgilio Martínez
Voorraad status
- Online voorraadstatus 0 st
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200
GRATIS VERZENDING BOVEN 100 EUR 30 DAGEN OPEN AANKOOP
-
Informatie
-
Een van onze favoriete chef-koks, Virgilio Martínez, is terug met een nieuwe titel met een echt leuke cover - Het Latijns-Amerikaanse Kookboek. Dit is de meest uitgebreide en gevarieerde selectie recepten ooit gepubliceerd uit een van de meest fascinerende en diverse regio's ter wereld, allemaal onder leiding van de wereldberoemde Peruaanse chef-kokVirgilio Martínez. Zelden is het ongelooflijke scala aan keukens van de tropische kusten van Mexico tot de ijzige eilanden aan de voet van Zuid-Amerika zo uitgebreid gedocumenteerd als in deze collectie. Señor Martínez heeft een persoonlijke duik genomen in de eetcultuur, culinaire delicatessen en lokale ingrediënten van elke regio. Het resultaat zijn meer dan 600 opmerkelijke recepten die de energieke eetcultuur van Latijns-Amerika en haar talloze invloeden tot leven brengen: inheems, Europees, Aziatisch en daarbuiten. Ontdek traditionele en populaire recepten voor thuiskoks uit Argentinië, Belize, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Costa Rica, Ecuador, El Salvador, Guatemala, Guyana, Honduras, Mexico, Nicaragua, Panama, Paraguay, Peru, Suriname, Uruguay en Venezuela, met gerechten variërend van de iconische - Empanadas, Tamales, Arepas, Tortilla's, Quesadilla's en Taco's tot minder bekende specialiteiten zoals Chileense Disco Frites, Nicaraguaanse Squash Casserole en Ecuadoraanse Paassoep.
Gewicht: 1,5 kg
Afmetingen: 19 × 3,7 × 28 cm
Formaat: Hardback
Pagina's: 432
Taal: Engels
ISBN: 9781838663124.
Taal: Engels
-
-
Levering en verzending
-
Geleverd artikelnummer: PH1191 EAN: 9781838663124
-
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen
Om een beoordeling achter te laten, moet je inloggen op je klantprofiel.
.This product doesn't have any reviews.
Voorraad status
De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.