Een van de snelst groeiende dieetbewegingen heeft eindelijk zijn eerste solide gids om te genieten van honderden natuurlijk glutenvrije recepten uit de hele wereld. Dit boek bewijst dat glutenvrij eten je nooit hoeft te beperken in termen van smaak of culinaire nieuwsgierigheid. Met 350 natuurlijk glutenvrije recepten uit alle mogelijke wereldculturen brengt The Gluten-Free Cookbook exotische locaties naar je keuken zonder het risico op allergische reacties. Het boek bevat alledaagse gerechten uit meer dan 80 landen - met een verscheidenheid aan recepten die van nature glutenvrij zijn in plaats van te vertrouwen op ingrediëntvervangingen. Van ontbijt tot diner en dessert (en zelfs enkele snacks), er zijn gemakkelijk te gebruiken recepten voor elk moment van de dag, waardoor dit een zwaargewicht bron en naslagwerk op de plank is. Het maakt het gemakkelijk om je culinaire repertoire uit te breiden, of je nu een glutenvrij dieet volgt of gewoon wilt experimenteren met glutenvrije menu-items. Recepten bevatten hits als gestoofde favabonen (Egypte), zomerbroodjes (Vietnam), erwten- en hamsoep (VK), garnalen met grutten (VS), biefstuk met chimichurri-saus (Argentinië), bibimbap (Korea), pavlova (Australië) en vanillevla (Mexico).
Gewicht: 1,6 kg
Afmetingen: 19 × 3,8 × 28 cm
Formaat: Hardback
Aantal pagina's: 432
Taal: Engels
ISBN: 9781838663131
Taal: Engels