Gratis verzending boven 100 EUR30 dagen open aankoopVeiligde betalingen

The Art of the Restaurateur - Nicholas Lander

€ 33
1399-14465
 
Voeg toe aan winkelwagen
Voorraad status
  • Online voorraadstatus 0 st
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200
truckGRATIS VERZENDING BOVEN 100 EUR arrows30 DAGEN OPEN AANKOOP
  • Informatie

    • Vertelt de verhalen achter enkele van de beroemdste restaurants ter wereld en viert de complexe maar onbekende kunst van het restauranthouderschap.


      Nicholas Lander was in de jaren tachtig eigenaar van L'Escargot in Londen. Hij is een bekende foodcolumnist voor de Financial Times.


      352 pagina's, gebonden.

      Het boek is geschreven in het Engels.


      Taal: Engels
  • Levering en verzending
    • Geleverd artikelnummer: 9780714864693 EAN: 9780714864693
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen

Om een beoordeling achter te laten, moet je op je klantprofiel.

.

This product doesn't have any reviews.

Voorraad status

De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.

Inloggen
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.nl