Gratis verzending boven 100 EUR30 dagen open aankoopVeiligde betalingen

Taylors & Jones worstboek

€ 22
1355-11701
 
Voeg toe aan winkelwagen
Voorraad status
  • Online voorraadstatus 4 st
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200
truckGRATIS VERZENDING BOVEN 100 EUR arrows30 DAGEN OPEN AANKOOP
  • Informatie
    • door GARETH JONES, DAVID TAYLOR, KERIM AKKOC, HERMAN RASMUSON

      Gareth Jones: "Ik woon hier al het grootste deel van mijn volwassen leven. Ik beweeg me meer in Zweedse dan in Britse kringen. Toch ben ik op iets gestuit dat zo Brits is als worst maken. En dan bedoel ik niet zomaar een worst, maar iets dat bijna stedelijk Brits is - echte handgemaakte worsten. Bangers. Met kruiden die elke Brit met een glimlach zou verwelkomen."


      Het Taylor & Jones Worstenboek bevat recepten voor het maken van meer dan 40 van hun beste worsten, waaronder Italian Style Pork, Lamb Merguez, Beef and Garlic en Cumberland Style Pork. Daarnaast zijn er ongeveer 50 dinerrecepten waarbij de worst de hoofdrol speelt en je kunt kiezen of je zelfgemaakte of gekochte worst gebruikt. Er zijn ook recepten voor smakelijke accessoires zoals mosterd, worstenbrood, aardappelsalades en koolsalade.


      Je krijgt een overzicht van wat je moet weten om thuis worsten te maken, zoals welke apparatuur je nodig hebt, de maalgraad, tips voor verschillende smaken, bewaren en houdbaarheid. Alles doorspekt met persoonlijke anekdotes over hoe de verschillende worstrecepten tot stand zijn gekomen en andere interessante worstontmoetingen.

      Taal: Zweeds
  • Levering en verzending
    • EAN: 9789127134102
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen

Om een beoordeling achter te laten, moet je op je klantprofiel.

.

This product doesn't have any reviews.

Voorraad status

De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.

Inloggen
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.nl