Kleurige warmte en gedurfde smaken rechtstreeks uit de gastronomische keuken van Mexico. De Mexicaanse keuken is breed en bruisend rijk, met invloeden van de Azteken, Maya's, Spanjaarden en Fransen, en wat Aziatische invloeden door de handelsroute van Manilla en Acapulco. De Taqueria Flavors collectie bevat onze bestsellers zodat je thuis je eigen Taqueria kunt maken met authentieke Mexicaanse smaken!
Adobo is de klassieke barbecuekruid in Mexico en hiermee grill of bak je kip of een goed stuk vlees tot in de perfectie.
Taco seasoning mix voor vlees, groenten of kip. Een kant-en-klare mix, bereid je favoriete ingrediënten in een koekenpan en bak in olie + vloeistof en laat ongeveer 20 minuten sudderen op het fornuis.
Green Hatch Chile Blend is een exclusieve smaakmaker en dry rub met de unieke Hatch Chili® uit New Mexico, met lagen complexe, gelaagde smaakprofielen. Perfect als rub voor varkensvlees, rundvlees, kip of vis voor een complexe smaak met milde hitte. Probeer deze kruiden op korte ribbetjes, kippendijen, varkenslende, vis taco's, salsa verde, Mexicaanse chili stoofschotels, in gehaktbrood, enchiladas of bonenschotels. Fris en pittig op de grill, het smaakprofiel van de kruidenmix verdiept en bloeit op in slowcookers zoals chili-ovenschotels of gehaktbrood voor taco's.
Peruvian Jalapeño Lime Seasoning geeft een heerlijk zuurtje aan kip, vis en groenten. Meng met yoghurt/mayonaise om een dipsaus te maken voor je volgende taco of serveer met knapperige kippenvleugels of gegrilde groenten. Probeer het in saladedressings, marinades of zo'n beetje alles dat een kick van citrus en jalapeño nodig heeft.