Tapiocazetmeel - The Kitchen Lab
1429-27725
Voorraad status
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200
GRATIS VERZENDING BOVEN 100 EUR 30 DAGEN OPEN AANKOOP
-
Informatie
-
Tapioca zeem of tapioca ricinuspoeder. Een natuurlijk product gemaakt van cassave. Het is natriumarm en bevat ijzer en calcium. Het wordt ook gebruikt als verdikkingsmiddel in taarten, sauzen en soepen en geeft een glanzende afwerking. Het wordt gebruikt als bindmiddel in glutenvrije recepten en kan worden gemengd met ander meel om glutenvrij gebak, brood en cake te maken.
Gebruik: Als je tapiocazetmeel gebruikt ter vervanging van maïszetmeel, gebruik dan twee keer zoveel tapiocameel als de hoeveelheid maïszetmeel. Als je tapiocazetmeel gebruikt als bindmiddel, meng het dan met ander meel, aangezien het tapiocazetmeel 30-50% van het mengsel uitmaakt, afhankelijk van het recept.
Bewaren: Bewaar op een droge, koele plaats en buiten direct zonlicht. Te gebruiken binnen 6 maanden na opening.
Ingrediënten: Tapioca ham
Getallen per 100g:
Energie: 1498kj/358kcal
Vet: 0,02g
Waarvan mättat: 0,01g
Koolhydraten: 88,69g
Waarvan suikers: 0,01g
Eiwit: 0,19g
Zout: 0g
Gemaakt door onze vrienden Speciale ingrediënten
-
-
Levering en verzending
-
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen
Om een beoordeling achter te laten, moet je inloggen op je klantprofiel.
.This product doesn't have any reviews.
Voorraad status
De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.