-
Informatie
-
Martin Ragnar is een fantastisch productieve schrijver en betrokken bij zo veel verschillende voedselgerelateerde gebieden, maar ook andere dingen. Zijn titels zijn ingenieur, onderzoeker, cultuurwetenschapper en schrijver en zijn bibliografie bevat titels over spoorweggeschiedenis, suikerraffinaderijen in Visby, veldbessen en andere dingen die wat beperkter zijn.
Dit boek gaat over het ontstaan en de ontwikkeling van de Zweedse kaascultuur vanaf het begin tot aan de huidige kleine en grote zuivelfabrieken en kaasproducenten. Hij bespreekt hoe kaas wordt gemaakt, hoe kaas zijn smaak, textuur en kleur krijgt, de invloed van het voer van de koeien en de geografische locatie op de kaas en nog veel meer. Het boek staat ook vol met veel kaasetiketten uit het verleden, wat gewoon leuk is. Kortom, de titel Svensk Ostkultur beschrijft heel goed wat er in het boek staat.
Auteur: Martin Ragnar
Grafisch ontwerp: T. Carlsson
Uitgever: Carlssons
Taal: Zweeds
Jaar van uitgave: 2013
Bandtype: Hardback
Aantal pagina's: 196
Taal: Zweeds
-
-
Levering en verzending
-
Geleverd artikelnummer: 9789173315395 EAN: 9789173315395
-
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen
Om een beoordeling achter te laten, moet je inloggen op je klantprofiel.
.This product doesn't have any reviews.
Voorraad status
De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.