Surdegsbröd van Martin Johansson
Voorraad status
- Online voorraadstatus 1 st
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200
GRATIS VERZENDING BOVEN 100 EUR 30 DAGEN OPEN AANKOOP
-
Informatie
-
Ik ben dol op brood. Sinds een paar jaar bak ik ook al ons brood zelf. Meestal met zuurdesem. Ik bak klassiek roggebrood, maar ook lichtgekleurd brood. Veel mensen denken dat zuurdesembrood altijd donker, hard en taai is. Dit is niet het geval. Sommige van mijn beste broden zijn lange, luchtige broden die ik bak met tarwe zuurdesem."
Bakken met zuurdesem is zo makkelijk als het maar kan - en tegelijkertijd is het het mysterie van de wereld. Zuurdesembrood is een nuttig en praktisch kookboek voor wie zijn eigen zuurdesembrood wil bakken. Het legt het concept van zuurdesem uit, bespreekt verschillende soorten deeg, toont hoe je zuurdesem start en voedt, en geeft advies over hoe ermee te bakken voor de beste resultaten. Het bevat recepten voor lichte, medium en donkere broden en enkele speciale broden. Naast goed geteste recepten, onderhoudende teksten en tips krijg je een woordenlijst met nuttige bacteriën.
Lees Martin's blog Een beetje meer Pain de Martin.
Taal: Zweeds
-
-
Levering en verzending
-
Geleverd artikelnummer: 9789127118874 EAN: 9789127118874
-
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen
Om een beoordeling achter te laten, moet je inloggen op je klantprofiel.
.This product doesn't have any reviews.
Voorraad status
De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.