Socker Sucker - Klassiska bakverk på ny nivå - Frida Bäcke & Bedros Kabranian
Voorraad status
- Online voorraadstatus 0 st
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200


-
Informatie
-
De meest erkende en geliefde patissiers en bakkers van Zweden, Frida Bäcke en Bedros Kabranian, brengen eindelijk samen een boek uit! Na de gezamenlijke opening van Socker Sucker in Stockholm in de herfst van 2022 stapelden de successen zich op. Haar collega's in de branche hebben Socker Sucker sindsdien elk jaar verkozen tot Konditorernas Konditori, terwijl Frida Bäcke haar succes als Konditorernas Konditor dat ze al eerder was begonnen, heeft voortgezet.
Socker Sucker heeft zich onderscheiden door een enorm hoog niveau van alle bakkerijproducten te handhaven en een nieuwe frontlinie voor Zweedse bakkerij- en banketambachten te vestigen. De laatste externe opdracht voor Bäcke en Kabranian was het verzorgen van het dessert en brood tijdens het Nobeldiner 2024.
Dit receptenboek staat vol gebak en broodjes en bevat zo'n vijftig recepten met het beste uit de banketbakkerij. Alles, van broodjes, broden en gebak tot de vlijmscherpe precisie en perfectie waar Socker voor staat, wordt op een begrijpelijke en smakelijke manier gepresenteerd.
Het boek behandelt speciale baksels van het hele jaar - semlor, paasgebak, midzomertaart, appeltaart en verplichte kerstbaksels zoals lussebullar en vörtbröd. Natuurlijk komen klassiekers als croissants, kaneelbroodjes, Mille Feuille en Tart Martin ook aan bod, en allemaal op de Socker Sucker-manier (dat wil zeggen, beter).
Dit is misschien wel het meest verwachte Zweedse boek van de 21e eeuw, in alle categorieën!
Auteur: Frida Bäcke en Bedros Kabranian
Formaat: Hardcover
Aantal pagina's: 176
Taal: Zweeds
ISBN: 9789113136950
-
-
Levering en verzending
-
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen
Om een beoordeling achter te laten, moet je inloggen op je klantprofiel.
.This product doesn't have any reviews.
Voorraad status
De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.