Smaak van Vietnam is niet alleen een uitstekende inleiding
en inspirerende diepe duik in de Vietnamese keuken - maar ook een warme viering en liefdesverklaring voor de Vietnamese eetcultuur.
In Smaken van Vietnam deelt Kim úy meer dan 50 verschillende recepten uit haar geboorteland Vietnam: verse, verschillende en eenvoudig te bereiden alledaagse gerechten die boordevol intense smaken zitten. Ze geeft basiskennis over verschillende soorten rijstnoedels en gidst je door de enorme variëteit aan verse kruiden, fruit en groenten. Daarnaast biedt ze recepten voor alles van soepen, salades, stoofschotels en barbecues - tot zoetigheden en hoe je Vietnamees eten kunt combineren met wijn.
Maar Flavours of Vietnam is meer dan alleen een spannend kookboek.
In Vietnam zijn recepten goed bewaarde geheimen die van generatie op generatie worden doorgegeven. Met dit boek opent Kim úy niet alleen de deur naar de Vietnamese keuken en eetcultuur, ze deelt ook gul zichzelf en haar kleurrijke en warme familie. Elk recept heeft zijn eigen verhaal, en in dit boek maken we kennis met enkele van de schatten die haar moeder en tantes haar hebben toevertrouwd.
Taal: Zweeds