In Simple & Classic heeft Jane Hornby een zeer handig en toegankelijk stap-voor-stap receptenboek voor thuis koken gemaakt dat het beste van het beste uit drie van Phaidon's bestsellers bevat: What to Cook & How to Cook It, Fresh & Easy en What to Bake & How to Bake It. Het mooie van Hornby's recepten is hoe makkelijk ze te maken zijn en hoe eenvoudig het is om ze te volgen dankzij de gedetailleerde stap-voor-stap foto's en prachtige beelden van de afgewerkte gerechten. Vol met de populairste internationale recepten, van lam met kruidenkorst tot Eggs Benedict en Berry Crumble Ice Cream tot chocolademousse met kersen, is het ook een geweldig basiskookboek of eerste kookboek om je op weg te helpen met koken. Het bevat ook recepten zoals Gebakken kip met dragonsaus, Huevos Rancheros (Mexicaanse gekruide bonen met eieren) en Chocolade Profiteroles, die zijn verschenen in The Sunday Times Magazine.
Gewicht: 2,15 kg
Afmetingen: 22 × 27 cm
Opmaak: Hardback
Taal: Engels
ISBN: 9780714878119
Taal: Engels