Såser van Tommy Myllymäki
Voorraad status
- Online voorraadstatus 2 st
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200
GRATIS VERZENDING BOVEN 100 EUR 30 DAGEN OPEN AANKOOP
-
Informatie
-
De truc om een echt goede rode wijnsaus te maken is om de ui goed te bakken, zodat hij zoet en smakelijk wordt. Niet verbrand, maar mooi bruin. Dan voeg ik meestal wat rode biet toe voor een mooie kleur. En wat gerookte zwoerd voor de smaak. Maak het af door de saus goed te laten inkoken.
Tommy Myllymäki is een van de bekendste chef-koks van Zweden en een van zijn sterkste punten als chef-kok is zijn kennis van sauzen. Klassiek, modern, koud, warm, rijk, zuur - altijd echt goede sauzen. Sauzen bevat recepten en techniektips voor elk type saus dat je maar nodig kunt hebben om thuis lekker te eten en te koken. Van witte en rode wijnsaus, portwijnsaus en béarnaisesaus tot koude sauzen, vinaigrettes, salsa's en dessertsauzen. Allemaal gemaakt op de manier die Tommy het lekkerst vindt.
"Kun je een heel kookboek maken over sauzen? Ja, als je Tommy Myllymäki heet tenminste, en hij is de beste in Zweden, misschien wel de beste in de wereld. Hier zijn al zijn geheimen in één ongelooflijk mooi boek!"
Jenny Norberg, Elle Mat & Vin
"Een boek dat je zal helpen nieuwe culinaire hoogten te bereiken in de keuken!"
Andreas Grube, Vin & Bar Journalen
Taal: Zweeds
-
-
Levering en verzending
-
Geleverd artikelnummer: 9789127179714 EAN: 9789127179714
-
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen
Om een beoordeling achter te laten, moet je inloggen op je klantprofiel.
.This product doesn't have any reviews.
Voorraad status
De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.