Gratis verzending boven 100 EUR30 dagen open aankoopVeiligde betalingen

Pop het! - Epic Spice

€ 33
1282-24111
 
Voeg toe aan winkelwagen
Voorraad status
  • Online voorraadstatus 4 st
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200
truckGRATIS VERZENDING BOVEN 100 EUR arrows30 DAGEN OPEN AANKOOP
  • Informatie
    • Straps en dipsauzen zijn makkelijk te maken en lekker bij de meeste dingen. Dipsauzen, hapjes en fingerfood geven een feestelijk tintje en zijn snel en gemakkelijk te maken als voorgerecht  of als vrijdagavondhapje. Gebruik yoghurt, mayonaise of een veganistisch alternatief als basis voor de mixen. Een beetje zoetigheid kan lekker zijn, dus roer er een theelepel honing doorheen. Meng bijvoorbeeld Peruaanse Jalapeno Lime in Griekse yoghurt en je hebt een heerlijke dip voor snacks of groenten. Popcorn -   pop zoals gewoonlijk in boter of olie. Bestrooi vervolgens met een van onze kruidenmengsels voor een andere en unieke smaak. Besprenkel de popcorn ook eens met honing nadat je hem op smaak hebt gebracht. Zoet en zout en heet is een verleidelijke combinatie.


      Noten - rooster je favoriete natuurlijke noten in de oven op een bakplaat; besprenkel met olie en kruidenmix, 175g, gedurende ongeveer 15 minuten.


      Chipotle Honey - zorgt voor hete, rokerige en zoete tonen van chipotle chili, sinaasappel en honing. Ook lekker in dipsauzen gemengd met mayonaise.


      Pizza Seasoning - geeft een heerlijke smaak van knoflook, kruiden en zongedroogde tomaat.


      Peruvian Jalapeño Lime Seasoning geeft zuur en heet. Ook erg lekker om door yoghurt/mayonaise 50/50 te mengen als frisse dipsaus.


      Saigon Kaneel Mix met aromatische kaneel, kardemom en kruidnagel.  Perfect met honing voor tussendoortjes.

  • Levering en verzending
    • Geleverd artikelnummer: TUBEPOPx4 EAN: 7350050024468
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen

Om een beoordeling achter te laten, moet je op je klantprofiel.

.

This product doesn't have any reviews.

Voorraad status

De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.

Inloggen
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.nl