Gratis verzending boven 100 EUR30 dagen open aankoopVeiligde betalingen

Polpo, A Venetian Cookbook (Of Sorts) - Russel Norman

€ 32
1987-26127
 
Voeg toe aan winkelwagen
Voorraad status
  • Online voorraadstatus 1 st
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200
truckGRATIS VERZENDING BOVEN 100 EUR arrows30 DAGEN OPEN AANKOOP
  • Informatie
    • POLPO is een van de populairste restaurants van Londen. Het restaurant van Russel Norman ligt in een achterafstraatje in Soho en serveert gerechten volgens de Venetiaanse traditie. Het eten is eenvoudig, innovatief en uitbundig lekker en zo goed dat het gerucht de ronde doet dat een in Venetië geboren persoon het eten heeft goedgekeurd. De 140 recepten in het boek omvatten capresestapels, courgettefrietjes, asperges met parmezaan en ansjovisboter, risotto met butternoten, arancini, konijn cacciatore, warme eendensalade met natte walnoten en rode biet, knapperige babypizza's met prosciutto en rucola, sint-jakobsschelpen met citroen en pepermunt, tartaar van makreel, linguine met mosselen, hele goudbrasem, warme inktvissalade, soft shell krab in parmezaanse boter met venkelsalade, semifreddo van walnoten en honing, tiramisù, bellini's met koolzuur en frisse sinaasappelspritzers. Met andere woorden, het is mogelijk om een feestelijk diner samen te stellen nadat je je huiswerk hebt gedaan! Met prachtige foto's van Jenny Zarins die de verborgen straathoeken, bruisende bàcari bars en vervuilde kanalen van Venetië vastleggen, is POLPO een oogverblindende viering van de meest over het hoofd geziene keuken van Italië.


      Gewicht: 1,15 kg
      Afmetingen: 18 × 26,5 cm
      Formaat: Hardcover
      Taal: Engels
      ISBN: 9781408816790



      Taal: Engels
  • Levering en verzending
    • Geleverd artikelnummer: BL1003 EAN: 9781408816790
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen

Om een beoordeling achter te laten, moet je op je klantprofiel.

.

This product doesn't have any reviews.

Voorraad status

De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.

Inloggen
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.nl