Welkom bij een tweedaagse pastacursus met Pasta Craft!
De tijd van de cursus is: 17.00-20.00 uur.
Tijdens de cursus leer je op een echte manier een echt goed pastadeeg te kneden, het volledig met de hand uit te rollen met een Italiaanse deegroller (Mattarello) en vervolgens zowel gevulde als ongevulde pasta te maken.
Een tweedaagse workshop geeft je de gelegenheid om het maken van pasta in een vrij kort tijdsbestek te oefenen en zo ” het gevoel te krijgen” in je handen en ogen. Je krijgt ook de kans om te onthouden hoe je zelf het deeg maakt - uiteraard onder begeleiding op dag 2.
Tijdens dag 1 leer je hoe je de pastasoorten Tortelloni, Fagottini, Farfalle, Sorpressini en Garganelli maakt.
Tijdens dag 2 richten we ons op Tagliatelle, Pappardelle en Ravioli
Als je speciale wensen hebt voor een andere pastasoort op dag 2, kunnen we bijvoorbeeld deze regelen: Tortellini, Smeraldini, Balanzone of waarom geen gnocchi? Als je verzoeken hebt, stuur dan een e-mail info@pastahantverket.se
Het deeg is de basis voor alle goede pasta. Onder begeleiding gaan we rollen, rollen en nog eens rollen!
In deze gevorderde pastacursus van 3 uur per dag leer je niet alleen het ambacht, maar ook hoe je verse pasta bereidt en bewaart.
Je krijgt alle pasta mee naar huis (ongeveer een kilo per keer) en kunt een heerlijk diner maken voor 5-7 personen.
Maximum aantal deelnemers: 6
Locatie: KitchenLab's proefkeuken aan de Birger Jarlsgatan 106
We raden je aan comfortabele schoenen te dragen. Een schort en haarbescherming zijn beschikbaar op de school.
Registratie is bindend, gekochte plaats wordt niet terugbetaald maar kan worden overgedragen aan een ander.
We zien je graag in KitchenLab's mooie pand op Birger Jarlsgatan 106!