Gratis verzending boven 100 EUR30 dagen open aankoopVeiligde betalingen

Ottolenghi-smaak: Een kookboek - Yotam Ottolenghi

€ 46
1820-23879
 
Voeg toe aan winkelwagen
Voorraad status
  • Online voorraadstatus 0 st
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200
truckGRATIS VERZENDING BOVEN 100 EUR arrows30 DAGEN OPEN AANKOOP
  • Informatie
    • De New York Times bestsellerauteur van Plenty werkt samen met Ottolenghi Test Kitchen's Ixta Belfrage om te onthullen hoe smaak wordt gecreëerd en versterkt door middel van 100+ superlekkere, plantaardige recepten.
      "Gewaagde, innovatieve recepten ... maken dit boek echt spannend."--The New York Times

      Verbeter je groenten. In dit baanbrekende kookboek bieden Yotam Ottolenghi en Ixta Belfrage een next-level benadering van groenten die de basis van koken opsplitst in drie belangrijke elementen: verwerking, combinatie en producten. Voor het proces laten Yotam en Ixta zien hoe eenvoudige technieken zoals verkolen en infuseren de manier waarop je over koken denkt kunnen veranderen. Ontdek hoe je nieuwe smaakdieptes kunt ontsluiten door groenten te combineren met zoetheid, vet, zuurheid of chilihitte, en leer de producten te herkennen die het aangeboren vermogen hebben om gerechten te laten schitteren.

      Met hoofdgerechten, bijgerechten, desserts en een hele voorraadkast met "smaakbommen" (zelfgemaakte specerijen) is er iets voor elke maaltijd, elke avond van de week, inclusief trefzekere hits zoals Gevulde aubergine in kerrie en kokos Dal, Pittige champignonlasagne en Romano Pepper Schnitzels. Ottolenghi Flavor zit boordevol gerechten die weinig moeite kosten en veel impact hebben, en is een revolutionaire benadering van het koken met groenten.

      Taal: Engels
  • Levering en verzending
    • EAN: 9780399581755
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen

Om een beoordeling achter te laten, moet je op je klantprofiel.

.

This product doesn't have any reviews.

Voorraad status

De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.

Inloggen
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.nl