-
Informatie
-
Een bloemlezing met Nordic Food Lab, Joshua Evans, Roberto Flore en Michael Bom Frøst
Een van de meest fascinerende eettrends van dit moment is het koken met insecten. In de westerse wereld is het concept relatief nieuw. Tot nu toe hebben de media vooral sensationele koppen geschreven over eetbare insecten of de economische voordelen van het eten ervan. Er is heel weinig geschreven over hoe insecten smaken, hoe divers ze zijn als ingrediënt en hoe je ze als voedsel kunt gebruiken. On Eating Insects is het eerste boek met een holistische benadering van het onderwerp, met essays over de culturele, politieke en ecologische betekenis van het eten van insecten. Het boek bevat ook een verzameling recepten van het Nordic Food Lab.
336 pagina's, gebonden
Het boek is geschreven in het Engels
Taal: Engels
-
-
Levering en verzending
-
Geleverd artikelnummer: 9780714873343 EAN: 9780714873343
-
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen
Om een beoordeling achter te laten, moet je inloggen op je klantprofiel.
.This product doesn't have any reviews.
Voorraad status
De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.