Octafilosofie door André Chiang & Lotta Jörgensen
Voorraad status
- Online voorraadstatus 0 st
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200
GRATIS VERZENDING BOVEN 100 EUR 30 DAGEN OPEN AANKOOP
-
Informatie
-
De Acht Elementen van Restaurant André
De culinaire filosofie van topchef André Chiang, wiens Restaurant André in de top 50 van beste restaurants ter wereld staat en op nummer 5 in beste restaurants van Azië.
Het menu van Restaurant André Chiang staat onder leiding van chef-kok André Chiang en is gebaseerd op zijn 'Octafilosofie', waarbij rekening wordt gehouden met Chiangs acht elementen van de gastronomie: zout, textuur, herinnering, puur, terroir, zuid, ambacht en uniek.
Octafilosofie verkent 365 dagen in zijn restaurant. Met dramatische hapjes, nauwkeurig bereide gerechten en nauwgezette zoetigheden in elk seizoen, en gedocumenteerde verhalen en processen achter elk gerecht, deelt Chiang zijn unieke benadering van eten door de technische precisie van de Aziatische gastronomie te combineren met de Franse culinaire voorkeur voor producten, producenten en seizoensgebondenheid.
Zeer rijk geïllustreerd met foto's van de werkende keuken en de eindresultaten, zal Octaphilosophy een van de eerste kookboeken zijn die de opkomende gastronomische scène in Azië en haar belangrijkste voorstander vastlegt.
Taal: Engels
-
-
Levering en verzending
-
Geleverd artikelnummer: 9780714871158 EAN: 9780714871158
-
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen
Om een beoordeling achter te laten, moet je inloggen op je klantprofiel.
.This product doesn't have any reviews.
Voorraad status
De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.