Aanbevolen accessoires
-
Informatie
-
Mycryo™ is een 100% natuurlijk product dat bestaat uit pure cacaoboter in poedervorm. Deze speciale cacaoboter zorgt voor een revolutie in de manier waarop chocolade wordt getempereerd en maakt het snel, gemakkelijk en gemakkelijk.
Cacaoboter is ook uitstekend geschikt om te mengen met chocoladeverf, bijvoorbeeld om chocoladevormen te beschilderen.
Hoe tempert u chocolade met Mycryo:
Verwarm de chocolade tot de uiteindelijke temperatuur volgens de soort (28-32°C) en meng er ongeveer 2% Mycryo™ door. Meng grondig en goed om de cacaoboter in de chocolade te verdelen en een perfect gekristalliseerde chocolade te krijgen. Test de chocolade alsof u deze hebt getempereerd voordat u ermee gaat werken.
Naast het feit dat Mycryo gemakkelijker is dan tablen, geeft het uw chocolade meer glans en een harder oppervlak.
Als dat nog niet genoeg is, is Mycryo™ ook een heerlijk plantaardig vet om mee te bakken en grillen. Het is beter bestand tegen hoge baktemperaturen dan boter of olie en verbrandt niet. Bovendien brengt Mycryo™ de natuurlijke smaken naar boven van zelfs de meest delicate ingrediënten zoals sint-jakobsschelpen of foie gras. Rol gewoon groenten, vlees, vis of gevogelte in Mycryo™ en bak of grill het in een hete pan of op een hete grill. Je kunt Mycryo® zelfs mengen met kruiden of specerijen.
Mycryo heeft een neutrale smaak en een witachtige kleur.
Netto hoeveelheid: 600 g
Aanduiding: Cacaoboter
Ingrediënten: Cacaoboter.
Bewaarinstructies: Bewaar het product in een schone, droge (relatieve vochtigheid max.70%) en reukloze omgeving.%) en reukloze omgeving.
Nutriëntendeclaratie per 100g
Energie Kj 3766 kJ
Energie 900 kcal
Vet 100 g
Waarvan verzadigd vet 60,2 g
Koolhydraten 0 g
Waarvan suikers 0 g
Eiwitten 0 g
Zout 0 g"}" data-sheets-userformat="{"2":257,"3":{"1":0},"11":4}">100% pure cacaoboter in micro-poedervorm die stabiele kristallen bevat en bestand is tegen hoge temperaturen.
Mycryo™ is een 100% natuurlijk product dat bestaat uit pure cacaoboter in poedervorm. Deze speciale cacaoboter zorgt voor een revolutie in de manier waarop chocolade wordt getempereerd en maakt het snel, gemakkelijk en gemakkelijk.
Cacaoboter is ook uitstekend geschikt om te mengen met chocoladeverf, bijvoorbeeld om chocoladevormen te beschilderen.
Hoe tempert u chocolade met Mycryo:
Verwarm de chocolade tot de uiteindelijke temperatuur volgens de soort (28-32°C) en meng er ongeveer 2% Mycryo™ door. Meng grondig en goed om de cacaoboter in de chocolade te verdelen en een perfect gekristalliseerde chocolade te krijgen. Test de chocolade alsof u deze hebt getempereerd voordat u ermee gaat werken.
Naast het feit dat Mycryo gemakkelijker is dan tablen, geeft het uw chocolade meer glans en een harder oppervlak.
Als dat nog niet genoeg is, is Mycryo™ ook een heerlijk plantaardig vet om mee te bakken en grillen. Het is beter bestand tegen hoge baktemperaturen dan boter of olie en verbrandt niet. Bovendien brengt Mycryo™ de natuurlijke smaken naar boven van zelfs de meest delicate ingrediënten zoals sint-jakobsschelpen of foie gras. Rol gewoon groenten, vlees, vis of gevogelte in Mycryo™ en bak of grill het in een hete pan of op een hete grill. Je kunt Mycryo® zelfs mengen met kruiden of specerijen.
Mycryo heeft een neutrale smaak en een witachtige kleur.
Netto hoeveelheid: 600 g
Aanduiding: Cacaoboter
Ingrediënten: Cacaoboter.
Bewaarinstructies: Bewaar het product in een schone, droge (relatieve vochtigheid max.70%) en reukloze omgeving.%) en reukloze omgeving.
Nutriëntendeclaratie per 100g
Energie Kj 3766 kJ
Energie 900 kcal
Vet 100 g
Waarvan verzadigd vet 60,2 g
Koolhydraten 0 g
Waarvan suikers 0 g
Eiwitten 0 g
Zout 0 g
-
-
Levering en verzending
-
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen
Om een beoordeling achter te laten, moet je inloggen op je klantprofiel.
.This product doesn't have any reviews.
Voorraad status
De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.