Gratis verzending boven 100 EUR30 dagen open aankoopVeiligde betalingen

Modernistische keuken: De kunst en wetenschap van koken

€ 467
1399-10676
 
Voeg toe aan winkelwagen
Voorraad status
  • Online voorraadstatus 3 st
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200
truckGRATIS VERZENDING BOVEN 100 EUR arrows30 DAGEN OPEN AANKOOP
  • Informatie
    • Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking is waarschijnlijk het meest uitgebreide boek over kookkunst dat ooit is gepubliceerd. De kwaliteit van de afbeeldingen, recepten en bereiding is ongeëvenaard, maar ook de kwantiteit is indrukwekkend; verspreid over zes boeken (waarvan één waterdicht voor keukenomstandigheden) en 2.438 pagina's worden wetenschappelijke bevindingen over de chemie van voedsel, fysische omstandigheden, kennis van grondstoffen, fantastische recepten en oogverblindend mooie afbeeldingen afgewisseld.

      Hoofd en initiatiefnemer van het mammoetproject is Nathan Myrvold, een doctor in de theoretische en wiskundige natuurkunde en een in Parijs opgeleide chef-kok. Myhrvold, die jarenlang chief technology officer en chief strategist bij Microsoft was, besloot een deel van zijn zuurverdiende miljoenen dollars te steken in het produceren van een boek dat alles zou overtreffen. Het project begon in 2006 en het duurde tot maart 2011 voordat de eerste druk in de schappen lag.

      Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking bevat diepgaande uitleg over de chemie van voedsel en de fysieke processen van het koken. De boeken zijn in het Engels.
      “Dit boek zal de manier veranderen waarop we de keuken begrijpen.”
      —Ferran Adrià

      “Het belangrijkste boek in de culinaire kunsten sinds Escoffier.”
      — Tim Zagat

      “Een fascinerend overzicht van de tech×nieken van de moderne gas×tron×omie.”
      — Heston Blumenthal

      “Verbazingwekkend! Unparalleled in its breadth and depth.”
      — Wylie Dufresne

      “The cook×book to end all cook×books.”
      — David Chang


      Taal: Engels
  • Levering en verzending
    • Geleverd artikelnummer: 9780982761007C EAN: 9781734386141
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen

Om een beoordeling achter te laten, moet je op je klantprofiel.

.

This product doesn't have any reviews.

Voorraad status

De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.

Inloggen
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.nl