Modernist Pizza by Nathan Myhrvold and Francisco Migoya
Voorraad status
- Online voorraadstatus 1 st
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200
GRATIS VERZENDING BOVEN 100 EUR 30 DAGEN OPEN AANKOOP
-
Informatie
-
Modernist Pizza is de definitieve gids voor het populairste eten ter wereld. Gemaakt door het team dat het veelgeprezen Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking en Modernist Bread, is deze baanbrekende set het hoogtepunt van uitputtend onderzoek, reizen en experimenten om de kennis van de wereld over pizza te verzamelen en uit te breiden.
Auteurs Nathan Myhrvold en Francisco Migoya delen praktische tips en innovatieve technieken, die het resultaat zijn van honderden tests en experimenten. Met 1.708 pagina's, waaronder drie delen plus een receptenboek, is Modernist Pizza veel meer dan een kookboek: het is een onmisbare bron voor iedereen die niet alleen graag pizza eet, maar ook geïnteresseerd is in de wetenschap, verhalen, culturen en geschiedenis erachter.
Elk prachtig geïllustreerd hoofdstuk belicht een ander aspect van pizza, van de geschiedenis en de beste reisbestemmingen tot deeg, saus, kaas, toppings, apparatuur en nog veel meer. Modernist Pizza is verpakt in een rode roestvrijstalen behuizing en bevat meer dan 1000 traditionele en avant-gardistische recepten om pizza te maken van over de hele wereld, elk zorgvuldig ontwikkeld met zowel professionele als thuispizzaioli in het achterhoofd.
Modernist Pizza geeft je de tools om je vak te ontwikkelen, uit te vinden en sublieme creaties te maken. Er is nog nooit een beter moment geweest om pizza te maken.
Taal: Engels
-
-
Levering en verzending
-
Geleverd artikelnummer: 9781734386127 EAN: 9781734386127
-
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen
Om een beoordeling achter te laten, moet je inloggen op je klantprofiel.
.This product doesn't have any reviews.
Voorraad status
De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.