Modernist Bread At Home
Voorraad status
- Online voorraadstatus 0 st
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200
GRATIS VERZENDING BOVEN 100 EUR 30 DAGEN OPEN AANKOOP
-
Informatie
-
Modernist Bread at Home is een essentieel kookboek voor iedereen die gepassioneerd is over het bakken van zijn eigen brood. Dit boek is gemaakt door hetzelfde team achter het bekroonde Modernist Bread en weerspiegelt meer dan vier jaar onafhankelijk onderzoek naar de basisprincipes, methoden en wetenschap van het bakken van brood. Al deze wijsheid is nu gedestilleerd tot een boek van 420 pagina's in een volume dat gemakkelijker te gebruiken is dan zijn voorganger, en ontworpen voor thuisbakkers. Binnenin vind je nieuwe functies om het bakken te vereenvoudigen, samen met heerlijke recepten, tijdbesparende tips en geavanceerde technieken die niet alleen verbazingwekkende resultaten zullen opleveren, maar ook zowel je bakkunsten als je zelfvertrouwen naar een nieuw niveau zullen tillen.
Modernist Bread at Home maakt brood toegankelijk, zelfs voor complete beginners. De hoofdstukken in dit boek richten zich op praktische technieken, apparatuur en recepten die het beste werken in de thuisomgeving. Met een herziene, gebruiksvriendelijkere receptindeling, meer dan 60 stapsgewijze instructies en meer dan 1100 foto's maakt dit boek brood bakken zowel toegankelijk als gemakkelijk.
Hoofdstuk in Modernist Bread At Home:
BROODDEEG MAKEN INSLUITINGEN
FERMENTEREN MENGEN VERDELEN EN VORMEN
DEFBAKKEN
INKERVEN EN AFWERKEN
BAKKEN AFKOELEN EN SERVEREN
MAGER BROOD
FRANS MAGER BROOD
ZUURDESEMBROOD
BOERENBROOD
VOLKOREN TARWE
OUD GRAAN BROOD
CIABATTA
FOCACCIA
VERRIJKT BROOD
SANDWICH BROOD
BRIOCHE
CHALLAH
ROGGEBROOD 100 % ROGGE
BOERENBROOD
BAKSTEENACHTIGE BRODEN
VOLKORENBROOD
VOLKOREN BROOD
BAGELS EN BAO
BAGELS
GEMAAKTE BROODJES
GLUTENVRIJE BRODEN
GLUTENVRIJE BRIOCHE
GLUTENVRIJE BAGELS
NOTEN-MELKBROOD
APPAM
IDLI
TECHNIEKEN
De technieken in dit boek zijn ontwikkeld voor thuisbakkers van alle ervaringsniveaus. Of het nu gaat om nieuwe manieren om gereedschap te gebruiken dat je al in je keuken hebt, het verbeteren van de smaak van brood met onder druk gekaramelliseerde insluitsels, of het gebruik van onze deegreanimatiemethode om overgegist deeg te redden, er is informatie die zowel ervaren thuisbakkers als complete beginners nuttig zullen vinden. Ze hebben zelfs manieren bedacht om sneller brood te maken, zoals hun tweede-kans zuurdesem, zodat je zelfs met een drukke agenda nog vers brood kunt krijgen!
RECIPES
Modernist Bread at Home bevat meer dan 160 uitgebreid geteste, gemakkelijk te volgen recepten die de wereld van brood over de hele planeet bestrijken. Je leert hoe je rustiek zuurdesem, traditioneel Frans brood, licht en luchtig sandwichbrood, decadente brioche en prachtig roggebrood met textuur maakt, evenals challah, focaccia, bagels, bao en nog veel meer. Enkele hoogtepunten zijn de innovatieve recepten voor Second-Chance Sourdough, No-Knead Brioche, 100% High-Ryes en glutenvrije bagels.
Aantal pagina's: 420 pagina's boek + 172 pagina's handleiding voor recepten
Aantal recepten: 160 recepten, inclusief 7 glutenvrije recepten
Aantal foto's: 1.100+
Aantal stap-voor-stap instructies: 66
ISBN: 9781737995142
Taal: Engels
Eerste publicatie: maart 2024
-
-
Levering en verzending
-
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen
Om een beoordeling achter te laten, moet je inloggen op je klantprofiel.
.This product doesn't have any reviews.
Voorraad status
De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.