Metamorfose van smaak - Dominique Crenn
Voorraad status
- Online voorraadstatus 0 st
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200
GRATIS VERZENDING BOVEN 100 EUR 30 DAGEN OPEN AANKOOP
-
Informatie
-
Atelier Crenn is het debuutkookboek van Dominique Crenn, de eerste vrouwelijke chef-kok in Amerika die twee Michelinsterren heeft gekregen en misschien wel de grootste vrouwelijke chef-kok van het land. Dit prachtige boek volgt Crenns opkomst van haar jeugd in Frankrijk tot haar ongekende succes met haar eigen restaurant, Atelier Crenn, in San Francisco. Crenns eten draait om biologische, duurzame ingrediënten met een ongewone, inventieve en altijd verbluffende presentatie. Simpel gezegd zijn de gerechten van Crenn kunstwerken. Haar recepten weerspiegelen haar poëtische aard met suggestieve namen als "Een wandeling in het bos", "Geboorte" en "De zee". Zelfs de gerechten die bekend klinken, zoals Fish and Chips of Broccoli en Beef Tartare, dagen het verwachte uit met hun verrassende componenten en haar kenmerkende creatieve opmaak. Dit indrukwekkende en prachtige kookboek van een chef-kok die vaak als enige vrouw in één adem wordt genoemd met andere culinaire giganten zal de culinaire wereld zeker fascineren.
Taal: Engels
-
-
Levering en verzending
-
EAN: 9780544444676
-
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen
Om een beoordeling achter te laten, moet je inloggen op je klantprofiel.
.This product doesn't have any reviews.
Voorraad status
De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.