Gratis verzending boven 100 EUR30 dagen open aankoopVeiligde betalingen

Melkzuur (E270) - The Kitchen Lab

1429-13606
Gewicht:
100 g
100 g 250 g 500 g
Voorraad status
  • Online voorraadstatus 0 st
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200
truckGRATIS VERZENDING BOVEN 100 EUR arrows30 DAGEN OPEN AANKOOP
  • Informatie
    • Melkzuur (E270) speelt een belangrijke rol bij het koken en is aanwezig in de meeste gefermenteerde voedingsmiddelen - van zuurkool en kimchi tot zuurdesembrood en bier. Wanneer kaas wordt gemaakt, is het het melkzuur dat ervoor zorgt dat de caseïne in de melk stolt. Dat melkzuur is vaak een bijproduct van het natuurlijke gistingsproces. Het melkzuur heeft een wrange smaak en dit poeder kan op verschillende manieren worden gebruikt om eten en drinken op smaak te brengen.

      Het wordt gemaakt van riet- en bietsuiker. Daarom is het populair voor het maken van veganistische kaas of boter. Wordt ook gebruikt om cocktails op smaak te brengen of bij het brouwen van bier om de pH te verlagen.
      Gebruik

      Lost gemakkelijk op in warme of koude vloeistoffen. Dosering naar smaak.

      Inhoud:
      Lactinezuur (E270)
      Opbergen op een droge, koele en donkere plaats. Ongeveer twee jaar houdbaar.
  • Levering en verzending
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen

Om een beoordeling achter te laten, moet je op je klantprofiel.

.

This product doesn't have any reviews.

Voorraad status

De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.

Inloggen
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.nl