McGee: Over eten en koken - keukenwetenschap, geschiedenis en cultuur
Voorraad status
- Online voorraadstatus 0 st
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200
GRATIS VERZENDING BOVEN 100 EUR 30 DAGEN OPEN AANKOOP
-
Informatie
-
Toen Harold McGee On Food and Cooking voor het eerst uitbracht in 1984, werd het meteen een meesterwerk genoemd en sindsdien heeft het zijn plaats behouden tussen de grote werken van de culinaire kunsten. Deze editie is volledig herzien en bijgewerkt. Met een structuur die lijkt op die van een encyclopedie, bevatten de 884 pagina's kennis van onschatbare waarde.
"Een goudmijn aan informatie over elk ingrediënt en kookproces, die alle vragen beantwoordt die je ooit zult hebben over eten. Zonder dat er ook maar één 'recept' in staat, denk ik dat het een van de belangrijkste eetboeken is die ooit zijn geschreven"
Jamie Oliver
"Nog nooit is zoveel informatie zo toegankelijk gemaakt. Voor iedereen die ook maar enigszins geïnteresseerd is in eten, moet Harold McGee's briljante bewerking van zijn oorspronkelijke meesterwerk een van de beste kookboeken zijn die ooit zijn geschreven"
Heston Blumenthal
"Een van de belangrijkste boeken ooit geschreven over eten, en een van de leukste... McGee is een peetvaderfiguur geworden voor alle weldenkende chef-koks en culinaire schrijvers"
Hugh Fearnley-Whittingstall
Hardback - 884 pagina's.
ISBN - 978-0340831496
Taal: Engels
-
-
Levering en verzending
-
Geleverd artikelnummer: 9780340831496 EAN: 9780340831496
-
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen
Om een beoordeling achter te laten, moet je inloggen op je klantprofiel.
.This product doesn't have any reviews.
Voorraad status
De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.