Masala mama - Rizwan Qadery
Voorraad status
- Online voorraadstatus 2 st
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200
GRATIS VERZENDING BOVEN 100 EUR 30 DAGEN OPEN AANKOOP
-
Informatie
-
"Kerrie! Je eet toch veel kerrie?
Deze vraag werd me gesteld toen ik opgroeide in Zweden, en ik antwoordde enigszins verward nee - omdat de lichte curry op basis van room op school heel anders was dan de gerechten die ik thuis at.
Nu, 20 jaar later, realiseer ik me dat veel Zweden eigenlijk geen idee hebben wat ons eten eigenlijk is. De Bengaalse keuken zit boordevol aromatische kruiden, verse groenten, linzen, vlees en vis.
Deze inleiding bevat ongeveer 70 persoonlijke recepten die perfect zijn om thuis te koken - van betrouwbare alledaagse helden en stevig streetfood tot bijna weelderige feestmaaltijden. De meeste gerechten zijn typische klassiekers, precies zo opgeschreven als ze in de meeste Bangladeshi thuis worden bereid, aangepast aan de ingrediënten die in Zweden verkrijgbaar zijn. Het is echter waarschijnlijk dat je al snel een Zuid-Aziatische kruidenier zult willen bezoeken om je voorraadkast nieuw leven in te blazen en een paar essentiële dingen in te slaan, zoals mosterdolie, ghee en dadelsuiker. Het boek leert je ook meer over typische ingrediënten en kooktechnieken en hoe je authentiek Bengaals kunt eten."
Taal: Zweeds
-
-
Levering en verzending
-
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen
Om een beoordeling achter te laten, moet je inloggen op je klantprofiel.
.This product doesn't have any reviews.
Voorraad status
De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.