Magnesiumchloride, (E511) - The Kitchen Lab
1429-15407
Voorraad status
- Online voorraadstatus 0 st
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200


-
Informatie
-
Magnesiumchloride (E511) Magnesiumchloride is een belangrijk stollingsmiddel dat wordt gebruikt bij de productie van Tofu uit sojamelk. Het kan ook worden gebruikt om de zuurgraad te reguleren. Het is een wit poeder en wordt gewonnen uit zeewater. In Japan heet het nigari, wat is afgeleid van het Japanse woord voor 'bitter' en in China heet het Lushui. Het is ook een ingrediënt in zuigelingenmelk. Inhoud: 100% zuiver magnesiumchloride E511 Droog, koel en donker bewaren.
-
-
Levering en verzending
-
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen
Om een beoordeling achter te laten, moet je inloggen op je klantprofiel.
.This product doesn't have any reviews.
Voorraad status
De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.