Kött - Håkan Fällman
Voorraad status
- Online voorraadstatus 0 st
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200
GRATIS VERZENDING BOVEN 100 EUR 30 DAGEN OPEN AANKOOP
-
Informatie
-
Ons verlangen naar echt goede ingrediënten wordt steeds sterker. Tegelijkertijd willen we lekker eten voor een redelijke prijs. In Vlees - kiezen, verwerken en bereiden leert meesterslager Håkan Fällman ons hoe we goed vlees van slecht vlees kunnen onderscheiden. Hij geeft tips over betaalbare stukken vlees en welke snit bij welk gerecht past. We leren ook hoe fokken, voeding, slachten, malsheid en geslacht de kwaliteit van het vlees beïnvloeden, welke kleur het vlees moet hebben om goed te smaken en hoe je kunt zien wanneer het vlees mals is. We ontdekken ook hoe we ons vlees het beste kunnen bewaren, braden, smoren en grillen.
Vlees is een uitgebreid boek boordevol feiten met veel recepten van een aantal van de meest getalenteerde chef-koks van het land! Er staan ook snijschema's in, koopgidsen, tips om met vlees om te gaan, kooktips en algemene kennis over rundvlees, kalfsvlees, varkensvlees, lamsvlees, wild en gevogelte.
Håkan Fällman heeft bijna zijn hele leven met vlees gewerkt. Als jongen werkte hij extra met zijn vader die een bedrijf had dat vlees leverde aan restaurants, en tegenwoordig is hij zelf hofleverancier en voorziet hij veel sterrenrestaurants van eersteklas grondstoffen. Håkan Fällman is ook een populaire spreker voor zowel leerling-koks als professionals in de branche.
Taal: Zweeds
-
-
Levering en verzending
-
Geleverd artikelnummer: 9789127117877 EAN: 9789127117877
-
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen
Om een beoordeling achter te laten, moet je inloggen op je klantprofiel.
.This product doesn't have any reviews.
Voorraad status
De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.