Konjacgom (E425) - The Kitchen Lab - 100 g
Voorraad status
- Online voorraadstatus 12 st
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200
GRATIS VERZENDING BOVEN 100 EUR 30 DAGEN OPEN AANKOOP
-
Informatie
-
Konjacgom of konjacwortel (ook konjacgom en konjacwortel) is een volledig natuurlijk product gemaakt van de vezelige wortel van de konjacboom, een soort koud water (niet te verwarren met cognac). In tegenstelling tot veel andere kleurverdikkingsmiddelen is het van nature glutenvrij. Konjacwortel is een krachtig verdikkingsmiddel en heeft ongeveer 10 gram meer verdikkingskracht dan traditionele maïzena. Het wordt ook gebruikt als verdikkingsmiddel in een grote verscheidenheid aan gerechten zoals soepen, sauzen, jus, vla, stoofschotels, taartvullingen en puddingen. Lös gemakkelijk op te zetten äzelfs bij koud weer. Konjacwortel bevat weinig calorieën en is een belangrijk ingrediënt in veel veganistische gerechten.
Gebruik: Meng konjacwortel met een kleine hoeveelheid koud water en roer tot het is opgelost. Dit voorkomt dat het klontjes vormt in je gerecht. Voeg het mengsel vervolgens toe aan je beslag. Konjac poeder wordt snel dikker als je het roert. Als algemene richtlijn gebruik je ongeveer 20 g (4 theelepels) per liter vloeistof, maar er kan minder of meer nodig zijn, afhankelijk van de gewenste consistentie.
Bewaar op een droge, koele plaats uit de buurt van direct zonlicht. Gebruik binnen zes maanden na opening van de verpakking.
Bevat: Konjacgom E425 (Emulgator, stabilisator, verdikkingsmiddel en geleermiddel)
Getallen per 100g:
Energie: 749kj/179kCal
Vet: 0,1g
Waarvan verzadigd vet: 0,0g
Koolhydraten: 4,1g
Waarvan suikers: 2,9g
Eiwit: 0,0g
Zout: 0,05g
Vezel: 83,5g
Gemaakt door onze vrienden Special Ingredients
-
-
Levering en verzending
-
Geleverd artikelnummer: 5056191001611 EAN: 5056191001611
-
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen
Om een beoordeling achter te laten, moet je inloggen op je klantprofiel.
.This product doesn't have any reviews.
Voorraad status
De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.