-
Informatie
-
Met een handvat om brandwonden te voorkomen.
Regelbare thermostaat zodat je zelf de temperatuur kunt regelen.
Geluidssignaal wanneer het strijkijzer klaar is voor gebruik.
Kan op de rand worden bewaard.
1000 watt.
GS-goedgekeurd kniepertie strijkijzer.
TIP! Als je de wafel wilt vormen tot een klein kommetje voor het serveren van ijs of bessen met slagroom, haal het dan uit het strijkijzer terwijl het nog heet en buigzaam is. Vorm de wafel door hem op een omgekeerd glas/kleine schaal te leggen, buig de randen naar beneden en laat hem afkoelen.
Basisrecept voor ijshoorntjes:
4 eieren
250 g kristalsuiker
250 g boter
250 g tarwebloem
250 g aardappelmeel
400-500 g water
Klop de eieren en suiker tot een poreuze massa. Smelt de boter en voeg deze afwisselend met het water en de bloem toe aan het beslag. Bak dunne wafels in een verwarmd wafelijzer. Rol de wafels over een deegroller terwijl ze nog heet zijn. Als je geen deegroller hebt, kun je de wafels met de hand rollen. Je kunt de wafels ook in kleine dessertschaaltjes vormen."}" data-sheets-userformat="{"2":769,"3":{"1":0},"11":4,"12":0}">Kniepertie strijkijzer van Åviken met een stijlvol ontwerp. Perfect voor het maken van knapperige kniepertie of ijshoorntjes met een leuk patroon. Het kniepertie strijkijzer heeft platen van dik gegoten aluminium met antiaanbaklaag. Het patroon is afkomstig uit Hallingdal in Noorwegen rond 1750.
Met een handvat om brandwonden te voorkomen.
Regelbare thermostaat zodat je zelf de temperatuur kunt regelen.
Geluidssignaal wanneer het strijkijzer klaar is voor gebruik.
Kan op de rand worden bewaard.
1000 watt.
GS-goedgekeurd kniepertie strijkijzer.
TIP! Als je de wafel wilt vormen tot een klein kommetje voor het serveren van ijs of bessen met slagroom, haal het dan uit het strijkijzer terwijl het nog heet en buigzaam is. Vorm de wafel door hem op een omgekeerd glas/kleine schaal te leggen, buig de randen naar beneden en laat hem afkoelen.
Basisrecept voor ijshoorntjes:
4 eieren
250 g kristalsuiker
250 g boter
250 g tarwebloem
250 g aardappelmeel
400-500 g water
Klop de eieren en suiker tot een poreuze massa. Smelt de boter en voeg deze afwisselend met het water en de bloem toe aan het beslag. Bak dunne wafels in een verwarmd wafelijzer. Rol de wafels over een deegroller terwijl ze nog heet zijn. Als je geen deegroller hebt, kun je de wafels met de hand rollen. Je kunt de wafels ook in kleine dessertschaaltjes vormen.
-
-
Levering en verzending
-
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen
Om een beoordeling achter te laten, moet je inloggen op je klantprofiel.
.This product doesn't have any reviews.
Voorraad status
De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.