Een emulsiekan met unieke schijfvormige messen, perfect voor het kloppen en creëren van culinair schuim. De vloeistof wordt door kleine gaatjes in het roterende schijfmes naar beneden gezogen, waardoor er lucht in de inhoud komt. Vaste ingrediënten zoals ijs, fruit en kruiden worden geroerd in plaats van gepureerd.
- Alleen voor machines uit de Ascent-serie (A3500i, A2500i, A2300i).
- Interlock/vergrendelingstechnologie die voorkomt dat de machine start als het deksel niet op zijn plaats zit.
- Makkelijk schoon te maken met een druppel afwasmiddel en lauwwarm water - 30 - 60 seconden op maximale snelheid laten draaien. Ook vaatwasmachinebestendig.
- Gemaakt van BPA-vrij Tritan copolyester.
- Met lasergesneden mes van gehard roestvrij staal.
- Perfect voor cocktails: werkt zowel als muddler en shaker - onttrekt essentiële oliën en sappen terwijl de drank wordt gekoeld zonder het ijs volledig te pletten.
- Verwerkt fijne, precieze texturen zoals room, schuim en meringue.