Japanese Home Cooking staat vol met authentieke en heerlijke Japanse gerechten die je zonder zorgen thuis kunt koken. Dit is een kookboek voor thuiskoks van alle niveaus die graag verschillende keukens ervaren van de internationale bestseller Maori Murota, die ook Tokyo Cult Recipes maakte.
Het idee hier is om vanaf nul te kunnen koken met ingrediënten die je in huis hebt. De nadruk ligt hier op ingrediënten die hier wat makkelijker te vinden zijn en dus niet de halve wereld over hoeven. Maori deelt haar favoriete zelfgemaakte recepten, maar ook traditionele recepten die ze ook van haar moeder en grootmoeder heeft weten te bemachtigen. De recepten omvatten klassieke Japanse gerechten zoals sushi, ramen noedels, misopasta, Shoyu Ramen, Tonkatsu, maar ook recepten voor meer hedendaagse fusiongerechten. Veel van deze recepten zijn veganistisch en plantaardig.
Japans thuis koken neemt je mee naar het hart van de Japanse thuiskeuken, boordevol tips en gerechtopties. Geniet bijvoorbeeld van authentiek toegankelijke gerechten of gerechten die een mix zijn van traditioneel en fusion;
Kinpira (Japans roer-roerbak)
Geroerbakte citroengraskip
Ganmodoki (gebakken tofu knoedel)
Gebakken zoete aardappel
Ikameshi (inktvis gevuld met kleefrijst)
Panko gebakken oesterSpaghetti met aubergine
Koreaanse beignets
Gewicht: 1,3 kg
Afmetingen: 21 × 3 × 26,5 cm
Formaat: Hardback
Taal: Engels
Aantal pagina's: 264
ISBN 9781922616289
.Taal: Engels