Institut Paul Bocuse Gastronomique
Voorraad status
- Online voorraadstatus 0 st
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200


-
Informatie
-
Een perfecte gids voor de professionele kok in opleiding en voor de enthousiaste amateur. Een boek vol illustraties in een stap-voor-stap handleiding die alles behandelt bij het bereiden, koken en serveren van lekker eten.
Het boek behandelt meer dan 250 basistechnieken met haarscherpe stap-voor-stap foto's. Deze technieken worden vervolgens in de praktijk gebracht met 70 klassieke en moderne recepten ontwikkeld door chef-koks. Met meer dan 1800 afbeeldingen is dit een geweldig naslagwerk voor alle serieuze koks, zowel professionals als amateurs.
Hardback, 720 pagina's
Het boek is geschreven in het Engels.
Taal: Engels
-
-
Levering en verzending
-
Geleverd artikelnummer: 9780600634171 EAN: 9780600634171
-
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen
Om een beoordeling achter te laten, moet je inloggen op je klantprofiel.
.This product doesn't have any reviews.
Voorraad status
De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.