Gratis verzending boven 100 EUR30 dagen open aankoopVeiligde betalingen

Institut Paul Bocuse Gastronomique

€ 70
1820-16174
 
Voorraad status
  • Online voorraadstatus 0 st
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200
truckGRATIS VERZENDING BOVEN 100 EUR arrows30 DAGEN OPEN AANKOOP
  • Informatie
    • Een perfecte gids voor de professionele kok in opleiding en voor de enthousiaste amateur. Een boek vol illustraties in een stap-voor-stap handleiding die alles behandelt bij het bereiden, koken en serveren van lekker eten.

      Het boek behandelt meer dan 250 basistechnieken met haarscherpe stap-voor-stap foto's. Deze technieken worden vervolgens in de praktijk gebracht met 70 klassieke en moderne recepten ontwikkeld door chef-koks. Met meer dan 1800 afbeeldingen is dit een geweldig naslagwerk voor alle serieuze koks, zowel professionals als amateurs.

      Hardback, 720 pagina's

      Het boek is geschreven in het Engels.

      Taal: Engels
  • Levering en verzending
    • Geleverd artikelnummer: 9780600634171 EAN: 9780600634171
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen

Om een beoordeling achter te laten, moet je op je klantprofiel.

.

This product doesn't have any reviews.

Voorraad status

De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.

Inloggen
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.nl