Gratis verzending boven 100 EUR30 dagen open aankoopVeiligde betalingen

IJsstabilisator - The Kitchen Lab

1429-12696
Gewicht:
100 g
100 g 250 g 500 g
Voorraad status
  • Online voorraadstatus 0 st
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200
truckGRATIS VERZENDING BOVEN 100 EUR arrows30 DAGEN OPEN AANKOOP
  • Informatie
    • Over ijsstabilisator

      Dit product is speciaal ontwikkeld om de consistentie van roomijs te stabiliseren en te verbeteren - ook bekend als roomijspoeder. Het kan worden gebruikt voor alle soorten bereidingen met een vetgehalte tussen 4% - 14%. Het ijs wordt gladder, romiger en is makkelijker te scheppen. Het smelt langzamer en het ijs is langer houdbaar - tot 24 maanden. Toevoeging van deze stabilisator vergroot het volume van het softijs en vermindert de vorming van ijskristallen.
      Gebruik

      Voeg 0,35% - 0,55% stabilisator per gewicht toe aan de ingrediënten van het softijs. Meng het eerst met suiker en los dat mengsel vervolgens op in melk of water van 65 graden. Koel af tot 4°C en maak je ijsje zoals gewoonlijk.

      Inhoud:
      Vruchtenpitmeel (E410), Mono- en diglyceriden van vetzuren (E471), Guargom (E412), Natriumalginaat (E401), Agar Agar (E406)
      Bewaren op een donkere, koele en droge plaats. Ongeveer twee jaar houdbaar.
  • Levering en verzending
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen

Om een beoordeling achter te laten, moet je op je klantprofiel.

.

This product doesn't have any reviews.

Voorraad status

De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.

Inloggen
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.nl