Super Aladin van 100% Chef is nu geüpdatet en nog beter geworden!
Een nieuw ontwerp voorkomt dat rookolie en teer in de rotor en motor komen en maakt het rookpistool makkelijker schoon te maken. Net als voorheen zijn alle onderdelen uitwisselbaar. KitchenLab heeft alle reserveonderdelen op voorraad. De startknop is nu aan de zijkant van de SuperAladin gemonteerd zodat je hem aan en uit kunt klikken zonder hem op te tillen.
Wil je een nog stabieler (in de zin van moeilijker om te kiepen) rookpistool, dan raden we je aan een basisstation aan te schaffen.
De nieuwe SuperAladin is een professionele rookmachine in robuuste, metalen constructie van 100% Chef. Ontwikkeld om te voldoen aan de zware eisen van restaurantkeukens. Zowel de basis, de behuizing als de rotor zijn gemaakt van antiek aluminium, dat geen smaak zal absorberen of zal verouderen, zelfs niet bij langdurig en trouw gebruik.
Vlees, kip, boter, mayonaise, groenten, eieren, vis, drankjes - nou, de mogelijkheden voor wat je een rooksmaak kunt geven zijn bijna eindeloos!
Plaats het voedsel dat je wilt roken in een afgesloten bakje of zakje en blaas er rook uit je pistool in. Maak emulsies met rooksmaak door de rook in een spuitfles met de emulsie te leiden (zoals mayonaise), of rechtstreeks in een vloeistof. Vloeistoffen zijn goede dragers van rooksmaak, maar we raden iedereen die rookpistolen wil gebruiken om vlees, vis of groenten te aromatiseren aan om ze eerst in plakjes te snijden zodat het oppervlak dat aan de rook wordt blootgesteld zo groot mogelijk is.